Onze merken

Onze merken

Hier vindt u de merken die wij verkopen.

AEG

AEG

130 JAAR OF INNOVATIESWij streven naar innovaties die u het ultieme gevoel van vakmanschap geven in uw huis, bij het koken en het doen van de was. We zien uw behoeften van vandaag – en voorzien die van morgen – zodat u resultaten bereikt die niet alleen voldoen aan uw normen maar ze zelfs overtreffen. Wij geloven in intelligente technologieën en buitengewone prestaties die u helpen alles wat u in huis doet naar een hoger niveau te brengen. Wij zijn trots op onze onderscheidende technologie en uitzonderlijke design die u prestaties garanderen die u verwacht en verdient. Wij zijn een merk voor mensen die op zoek zijn naar slimme en spannende nieuwe manieren om de beste resultaten te behalen. Dat is al meer dan 130 jaar onze passie en zal ook in
de toekomst onze passie blijven. Wij zijn AEG.
En samen met u, zijn we altijd onze tijd vooruit…

Projecta

Projecta

Siemens

Siemens

Elk product van Siemens huishoudelijke apparaten bezit intelligente en innovatieve technologieën die één doel dienen: het eenvoudiger maken van uw dagelijkse leven. Functionaliteiten die zo slim en intuïtief zijn dat ze zorgen voor meer uren in uw dag.

Oehlbach

Oehlbach

40 jaar Oehlbach: Passie voor precisieAl 40 jaar lang streeft Oehlbach perfectie na in puur geluid en gegevensoverdracht – en niet alleen met kabels! In 1974 golden de eerste ‘echte’ luidsprekerkabels van Manfred Oehlbach met hun ongewone diameter van 1,5 tot 4,0 mm2 als exotisch. Tot dan toe werd voor dergelijke aansluitkabels gewoon metaaldraad gebruikt. Maar al snel sloeg de scepsis om in respect en erkenning voor de oprichter van de onderneming, toen bleek dat de grotere diameters en hoogwaardige materialen de geluidskwaliteit aanzienlijk verbeterden.

Munari

Munari

De details van een audio video meubel maken het meubel uniek. En dat is precies de reden waarom de ontwerpers van Aldenkamp by Munari zoveel zorg besteden aan het ontwerpen van deze details. De productdetails worden niet alleen toegevoegd omdat ze het meubel mooier maken, maar ook omdat ze vaak het gebruikersgemak verhogen. En dat is wel zo handig voor u!

Schaub Lorenz

Schaub Lorenz

Het assortiment moderne huishoudelijke apparaten van Schaub Lorenz
bestaat uit microgolfovens, broodroosters, waterketels, ovens, kookplaten en zuinige vaatwassers die tijd, geld en energie besparen.
Verder bieden wij koelkasten en koel-/vriezercombinaties die mits energie-behoud toch de houdbaarheid van uw voeding en dranken perfect bewaken.    

Tannoy

Tannoy

Als een van de langst bestaande luidsprekerfabrikant(sinds 1926), staat de expertise van Tannoy op het gebied van geluidsweergave wereldwijd hoog aangeschreven. Voor iedere situatie en omgeving waar U muziek wilt beluisteren heeft Tannoy een oplossing. Van de meest verwende hifi liefhebber tot en met een (inbouw)luidspreker voor de badkamer. De opkomst van Home Theatre en de hogere eisen op design gebied heeft geleid tot speciale producten. Ook daar heeft Tannoy zijn kennis bewezen met de Arena Series die veel bieden voor een lage prijs. Tannoy luidsprekers als U kiest voor jarenlang probleemloos genieten van film, muziek, en design.

Just-racks

Just-racks

Wanneer je opzoek bent naar tv-meubels in een betaalbaar design is de modellijn Just-Racks van Spectral een interessante keuze.

Teac

Teac

Het bedrijf dat uiteindelijk TEAC werd, is opgericht in augustus 1953. De oorspronkelijke naam is de Tokyo Television Acoustic Company. Het begon met onder andere Katsuma Tani, een voormalig lucht en ruimtevaart ingenieur, die al snel naam maakte door het maken van hoge kwaliteit audio equipment.

Bergamo

Bergamo

De details van een audio video meubel maken het meubel uniek. En dat is precies de reden waarom de ontwerpers van Aldenkamp by Munari zoveel zorg besteden aan het ontwerpen van deze details. De productdetails worden niet alleen toegevoegd omdat ze het meubel mooier maken, maar ook omdat ze vaak het gebruikersgemak verhogen. En dat is wel zo handig voor u!

Nedis

Nedis

Inventum

Inventum

Quadral

Quadral

Wij ontwikkelen, ontwerpen en bouwen luidsprekers uit passie.
Wat we doen is vakwerk, het resultaat van een ruime ervaring, de beheersing van de wetten van de fysica. Het merk Quadral heeft altijd op hoog niveau voor de nieuwste technologie gestaan, dat hoor je. Dankzij het Quadral ontwerp passen je orkesten harmonieus in elke woonomgeving, dat zie je.

Denon

Denon

Onze constante zoektocht naar het perfecte entertainmentcomponent het geheim achter de transformatie van creatieve ideeën tot toonaangevende innovaties, iets wat ons in staat stelt om in te spelen op de behoeften van consumenten.  Bij Denon draait alles om akoestische zuiverheid en een optimaal luistergenot voor klanten.

Lenco

Lenco

Lenco is al meer dan zeventig jaar synoniem voor Zwitserse precisie op het gebied van Hi-Fi en consumentenelektronica. Lenco fabriceert en distribueert met de nieuwste technologieën een compleet assortiment “smart choice” consumenten-elektronica producten, waaronder platenspelers, radio’s, speakers en meer. Voor jong en oud, iedere leeftijd en binnen iedere levensfase bieden wij elektronica producten die op elk moment te gebruiken zijn.

Pelgrim

Pelgrim

Pelgrim bestond in 2015 maar liefst 95 jaar. Als je al zo lang een belangrijke rol inneemt in vele Nederlandse keukens, mag je spreken van een rijke historie. Bijna 100 jaar Pelgrim, daar zijn wij trots op! Als puur Nederlands merk staan we voor gebruikers- en schoonmaakgemak en technisch vernuft. Wij zoeken constant naar mogelijkheden om het thuis mooier en makkelijker te maken.

Etna

Etna

Op het begrip kwaliteit hebben we bij ETNA zo onze eigen visie. We hebben een eigen (gecertificeerd) laboratorium, een eigen ontwerpafdeling en eigen testcentrum. Ook onze omvangrijke, logistieke organisatie staat als een huis en zorgt voor een snelle levering en service. Bij ETNA is dan ook alles controleerbaar. Van het apparaat dat bij je in de keuken staat, weten we precies waar het gemaakt is, waar de grondstoffen vandaan komen en waarom. Niet voor niets geven wij met een gerust hart vijf jaar garantie.

Marley

Marley

We maken gebruik van natuurlijke, milieuvriendelijke en herbruikbare materialen in onze producten en verpakkingen, zoals duurzaam geproduceerd, FSC-gecertificeerd hout, biologisch katoen en recyclebaar aluminium.

Flexson

Flexson

Flexson biedt een breed assortiment aan accessoires voor de speakers van Sonos. Iedereen heeft een andere identiteit, Flexson maakt het mogelijk ook je speakers te personaliseren en nóg beter tot zijn recht te laten komen op een van de standaards of met vrolijke kleurtjes en materialen.

JAM

JAM

We’re more like a house party with desks, or maybe a cool secret club where everyone has matching email addresses. JAM has been totally wireless since we first pressed play in 2012, and we continue to keep it fresh with the latest tech and boldest looks for speakers, headphones and earbuds.

Sonance

Sonance

Sinds 1983 is Sonance toonaangevend in “architectural audio”. Van muur- en plafondspeakers voor homecinema tot multiroom en audiodistributie oplossingen, Sonance behoort tot de absolute koplopers met nieuwe technologieën en innovaties en is al jaren achtereen absolute marktleider in de VS.

SANUS

SANUS

Er zijn vele manieren om een TV te bevestigen; vlak en stevig aan de muur of juist draai- en kantelbaar in verschillende posities. Sanus biedt een royaal assortiment aan wandsteunen voor vrijwel ieder TV formaat, geheel aansluitend op jouw wensen.
Maar ook voor de Sonos liefhebber zijn er allerlei wand- en vloersteunen verkrijgbaar, uitgevoerd in een stijlvol design.

Hisense

Hisense

Als hightech bedrijf uit China behoort Hisense tot de grootste fabrikanten van consumenten elektronica en huishoudelijke apparaten in de wereld. Het team van Hisense Nederland maakt deel uit van een groot internationaal team met ca. 69.000 mensen. Samen zorgen we voor producten die aansluiten bij de wensen van de hedendaagse consument.

SCHNEIDER

SCHNEIDER

Het huidige assortiment huishoudelijke apparaten van Schneider bestaat uit een Retro lijn met daarin: microgolfovens, toasters, waterketels, ovens, kookplaten en zuinige vaatwassers die tijd, geld en energie besparen. Verder bieden wij in deze lijn koelkasten en koel-/vriezercombinaties die mits energie-behoud toch de houdbaarheid van uw voeding en dranken perfect bewaren. Daarnaast bieden wij een klasssieke lijn van koelkasten, ovens, kookplaten en vaatwassers aan. We creëren toestellen met karakter, die makkelijk passen in ons dagelijkse leven.  Geniet van het leven, geniet van Schneider. SIMPLIFY LIFE

PRO-JECT

PRO-JECT

Pro-Ject platenspelers zijn betrouwbaar en muzikaal. Deze bekende ontwerper van platenspelers en accessoires heeft al veel liefhebbers van vinyl voorzien van perfecte weergave. Met Pro-Ject platenspelers kunt u uw interieur en hifi-set dan ook perfect aanvullen, want dit gerenommeerde merk levert platenspelers in diverse uitvoeringen en kleuren.

QUAD

QUAD

Quad is zonder twijfel een van de meest fameuze namen in de audiowereld. Wapenfeiten zijn er vele, primeurs met mate. Het merk houdt de modellen altijd lang in productie, heerlijk voor zowel winkels als eigenaars.

Yamaha

Yamaha

The Yamaha Philosophy expresses the philosophical framework of the Yamaha Group and consists of five elements: the Corporate Slogan, Corporate Philosophy, Customer Experience, Yamaha Way (mindset and manners), and Yamaha Quality (criteria for quality).
 

FYNE AUDIO

FYNE AUDIO

Fyne Audio boasts enviable experience and expertise across the design and manufacturing team. We pride ourselves on being devoted audio professionals with a passion for music and desire for the finest sound quality. Our experience covers all aspects of designing and manufacturing superbly-built, award-winning loudspeakers that are guaranteed to deliver perfect music and movie enjoyment. Our knowledge of the latest manufacturing techniques combined with our acoustical engineering talents, mechanical engineering expertise and industrial design flair means you can be assured that Fyne Audio loudspeakers offer best in class performance at all price levels.

HQ

HQ

Inakustik

Inakustik

in-akustik. For the senses.Since 1977Since 1977 on the market, over 22,000 items in our product range, a storage space of 2,000 m², our own production unit, located in the middle of Europe: in Germany’s answer to Tuscany – the beautiful Markgräflerland.in-akustik is an owner-managed company, that is dedicated to the marketing and development of innovative hi-fi, video and multimedia accessories. Our own music label promotes exceptional music and media from a very wide range of genres. 

MAGNAT

MAGNAT

Sound Is Our Passion
Perfect sound is not something that can be taken for granted but is, rather, a scientific process in which you get closer and closer to the final goal a step at a time until it is eventually reached. This is precisely our mission. We develop first-class products with a lot of passion and even more scientific expertise. We see the result in the constantly accurate measurement curves produced in the test laboratory and the outstanding appraisals given by the specialist press. Above all, though, we hear this every time one of our favourite songs emerges from a Magnat loudspeaker.

That´s why we take our work very seriously at Magnat and also really enjoy doing it We want your favourite music to sound just as it did when it was recorded. To this end, all of our products are state-of-the-art – without exception. And we don´t rest on our laurels: At Magnat, every loudspeaker and electronic product is tested, improved, optimised and adapted as needed. In this way, we ensure that our customers receive perfection when they decide to buy a Magnat product.

Music as it really sounds, action films as you experience them at the cinema, passion for the perfect sound – that´s what we incorporate into every one of our products. With scientific knowledge and unique expertise, we guarantee that each of our products is designed, from the initial concept to the production process, to produce the perfect sound. You can see, hear and feel the result in every speaker and electronic product bearing the Magnat seal of approval.

Sound is our passion – and we´re only satisfied when you are!

Cambridge Audio

Cambridge Audio

50 Years of Engineering Expertise For 50 years now, we’ve pursued one simple goal: to engineer products that bring the Great British Sound into your home.We deliver Great British SoundWe design and engineer in LondonWe are constantly innovating

SMEG

SMEG

Een wereldwijd merk Smeg is een Italiaans familiebedrijf dat design keukenapparatuur produceert. Het hoofdkantoor is gevestigd in de provincie Reggio Emilia, in de plaats Guastalla. Wereldwijd is Smeg aanwezig met meer dan 16 filialen (in onder andere U.K., Frankrijk, België, Nederland, Duitsland, Zweden, Denemarken, Spanje, Portugal, Rusland, Oekraïne, Kazachstan, Zuid Afrika, U.S.A., Australië en Mozambique), 2 verkoopkantoren in Hong Kong en Saoedi-Arabië en een uitgebreid netwerk van distributeurs. Al meer dan 60 jaar staan de producten van Smeg bekend om het elegante en smaakvolle ontwerp, die zijn voortgekomen uit de samenwerking met wereldwijd beroemde architecten.

Dankzij de bedrijfscultuur en filosofie binnen Smeg Group waarbij de nadrukt ligt op kwaliteit, technologie en design, staat Smeg op internationaal niveau bekend als toonaangevend vertegenwoordiger van “Made in Italy”.   

SONORO

SONORO

Duitse audio en designSinds 2006 heeft sonoro in Duitsland uitstekende geluidsystemen ontwikkeld en ontwikkeld en geniet dus van muziekliefhebbers over de hele wereld. Onze missie is om Duitse ingenieursvaardigheden te combineren en vaardigheden te ontwerpen om mensen gelukkig te maken en hen een prachtig stukje leven te bieden.

PURE

PURE

With our range of award-winning audio products, we are the world’s undisputed market leader for digital radios. Our mission is to give new meaning to the term “radio” with effortless live and on-demand listening experiences. From our state-of-the-art headquarters near London, we want to unite the world of music and radio with timelessly beautiful designs, unparalleled sound quality and stellar connectivity.

Bosch

Bosch

Bosch blijft voortdurend werken aan vernieuwing en verbetering van zijn producten. Uw wensen en behoeften vormen daarbij steeds opnieuw het uitgangspunt.

Aldenkamp

Aldenkamp

Al meer dan 25 jaar produceert Aldenkamp stijlvolle en toonaangevende meubelen voor audio,- televisie- en video apparatuur

Ziggo

Ziggo

Televisie kijken, internetten en bellen bij één aanbieder? Bellen, maar dan voordelig over de kabel en gratis naar andere Ziggo telefonie-abonnees? Eén factuur, één aanspreekpunt en alles in één keer geregeld? Dat kan en het is nog heel voordelig ook. Want als je een abonnement op het Alles-in-1 pakket bij Ziggo afsluit, heb je veel extra voordelen.

Philips

Philips

Schitterende Flat Tv’s, superieure Home Cinema apparatuur, geavanceerde luidsprekers overal in de kamer, alles is op u gericht. Dit is de wereld van Philips Home Entertainment, waarin u centraal staat. Uw plezier, uw gemak, uw wensen. Bij Philips Home Entertainment bent u het middelpunt. Ga voor meer beleving en geniet.

Vogels

Vogels

Aan het begin van de jaren zeventig ontwikkelde Vogel’s de eerste luidsprekersteun ter wereld. De gepatenteerde BEK100 was de eerste stap op weg naar een zeer uitgebreid assortiment van plaatsings- en bevestigingsoplossingen voor audio- en videoapparatuur.
In de loop der jaren breidde Vogel’s haar assortiment uit met slimme oplossingen voor het plaatsen van TV’s, luidsprekers, audio en videoapparatuur, maar ook voor elektrische huishoudelijke apparaten.

Sonos

Sonos

Sonos is de toonaangevende ontwikkelaar van draadloos multiroom audiosystemen voor digitale muziek. Sonos-systemen zijn een revolutie in geluid en vormgeving.

Sennheiser

Sennheiser

De naam Sennheiser is al ruim 50 jaar synoniem met topkwaliteit en oplossingen op maat voor het opnemen, overdragen en weergeven van geluid. Diverse types van microfoons en hoofdtelefoons, radiofrequentie-transmissieapparatuur – van microfoons voor de opname van spraak tot complete systemen voor musicals, conferenties en bezoekersrondleidingen, producten voor minder goed horenden en hoofdtelefoons voor de luchtvaart, kortom, Sennheiser spreekt wereldwijd een stevig woordje mee in de sector van de audiotechnologie.

Pioneer

Pioneer

Iedereen heeft emotie. Het is een eindeloze uitdaging om je diep van binnen goed te voelen. Pioneer’s, “Move the Heart and Touch the Soul” betekent meer dan alleen woorden kunnen uitdrukken. Onze missie is het opwekken van eeuwigdurende gevoelens van verwondering door prachtig beeld en geluid.

Miele

Miele

KWALITEIT in hoofdletters
Het is geen geheim dat een Miele-apparaat in families van generatie op generatie wordt doorgegeven. De lange levensduur van deze apparaten aan het feit dat zij al ruim 100 jaar lang onverstoorbaar hechten aan kwaliteit.

Liebherr

Liebherr

Dankzij de specialisatie van Liebherr in koelen en vriezen worden innovaties snel in deze apparaten verwerkt. Zo profiteert u al snel van meer bedieningscomfort, betere bewaarmogelijkheden en een extreem laag energieverbruik.Alle Liebherr huishoudelijke apparaten zijn CFK en HFK vrij en beantwoorden aan de eisen van de zuinigste energie-efficiëntieklassen.

Marmitek

Marmitek

Marmitek brengt op bijzondere wijze comfort en veiligheid in uw woning, winkel of kantoor.
We laten uw ogen elders kijken, uw handen vanaf een andere locatie bedienen en uw oren luisteren waar u maar wilt.
Wat betekent dat voor u? U kunt bijvoorbeeld op afstand verlichting en apparatuur bedienen. Niet alleen in dezelfde ruimte, maar ook elders in huis, of elders op aarde!

Marantz

Marantz

Muziek is een onderdeel van ons dagelijks leven. Zelf in de wereld van vandaag waar audio en video samen gaan is muziek het compleet makende element. Het brengt emotie bij het beeld en het schept passie in onze beleving. Voor Marantz is het realistisch weergeven van muziek het belangrijkste doel.

Hirschmann

Hirschmann

Voor een optimale beeldweergave heeft u niet alleen een goede televisie nodig. Ook is een juiste CAI-huisinstallatie een belangrijk onderdeel. Hirschmann heeft voor elke combinatie van audio- en videoapparatuur de juiste CAI-huisinstallatie in haar programma.

Duracell

Duracell

Als onderdeel van het Gilette concern is Duracell toonaangevend op het gebied van productie en marketing van high-performance alkaline batterijen.

Sharp

Sharp

Als wereldmarktleider in de LCD-technologie biedt Sharp een zeer brede lijn LCD TV’s aan. Van Pal-panel tot Full-HD bent u verzekerd van de mooiste en een levensechte beeldweergave.

Sony

Sony

Sony is groot geworden door jarenlang de marktleider te zijn in japan in veel van de markten binnen de consumentenelektronica. Ze richten zich vooral op personal audio, playstation, blu-ray en Bravia LCD-lijn

 Spectral

Spectral

Op het gebied van audio en tv meubelen biedt Spectral oplossingen voor elk lcd of plasma scherm. Bent u net zo enthousiast als wij? Bezoek dan ons inspiratie centrum.
Nieuws: showroom vernieuwd ruim 800m2

Thorens

Thorens

Als u echt opzoek bent naar het beste voor uw platen.

Braun

Braun

Mensen over de gehele wereld kiezen voor ons omdat Braun producten het leven verbeteren en vergemakkelijken. Of het nu gaat om het bereiden van een speciaal diner voor een eerste date, het strijken van het mooste overhemd voor een belangrijke sollicitatie of het klaarmaken van een ontbijt voor het gehele gezin. Wanneer het erop aankomt, vertrouwen ze in ons merk.

Focal

Focal

Focal endeavours to reproduce a soundstage which is faithful to the true sound of the recording or concert. It must be possible to situate each instrument on this live soundstage, just the way it sounds during the recording or concert. Close your eyes: the rhythm section is in the middle towards the back, the guitars are up front and to the side, with the singer in the centre, right in front of the listener… everything is present, in the right place, at the right distance.

Onkyo

Onkyo

Onkyo is Japans voor Sound Harmony (ON=Geluid KYO=Harmonie). Het is dan ook niet vreemd dat het merk naast AV-apparatuur ook luidsprekers en stereo-versterkers maakt. Het bedrijf begon in 1946 en groeide uit tot een innovator en maakte naam in de Audio wereld.

Panasonic

Panasonic

De geschiedenis van Panasonic gaat terug tot het moment waarop Konosuke Matsushita in 1918 Matsushita Electric Housewares Manufacturing Works oprichtte. Bekijk hoe het bedrijf groeide en zich ontwikkelde tot een van de toonaangevende elektronicabedrijven in de wereld van vandaag.

Samsung

Samsung

Waar u ook bent… in de drukke stad of in uw comfortabele huis… Samsung maakt deel uit van uw leven. Als wereldmarktleider lopen we voorop met verandering en bedenken we vandaag al wat de klanten van morgen willen.

Siemens

Siemens

Siemens schept de voorwaarden om producten en oplossingen van wereldklasse te bieden. Wij zijn steeds bezig met het optimaliseren van onze processen om onze bedrijfsprestaties te verbeteren. De klant staat hierbij steeds centraal. Kwaliteit betekent in dit verband vooral hard werken aan onszelf. Kwaliteit staat niet op zichzelf, maar maakt deel uit van alle facetten van onze bedrijfsvoering.

LG Electronics

LG Electronics

LG Electronics s’werelds grootste producent in CDMA/GSM telefoons, air conditioners, front-loading wasmachines, optical storage producten, DVD spelers, flatscreen TV’s en Home Theater systemen.
Zij verrijken uw leven immers door het nog comfortabeler te maken.

Home
Webwinkel
Contact